Wednesday, July 30, 2008

Nonii. Kell on natuke 1 läbi ja kõik on juba ilusasti magama läinud. Mina jäin õhtul 7-8 ajal magama ja ärkasin 12 paiku selle peale, et Marion tuli tüdrukute toast läbi ja mõtles, et võiks vahelduseks ka seal kisada. Juhhei.

Täna käisime metsas tööl, metsakooli esimene päev. Õppisime, milliseid puid jätta metsa ja millised tuleb kindlasti maha võtta. Nii me siis mässasime seal kaskede, pihlakate, pajude, sarapuude ja kuuskede vahel. Päris tore oli, vaarikaid saime ka süüa. Ja Eer käis meil ka täna külas koos Teele ja Martiniga. Isegi Eero võttis matsalka kätte ja tegi mõned minutid tööd :P Nii kaua, kuni vihma hakkas sadama, saime metsas tööd teha. Me läksime Marioniga päris hoogu ja jõudsime üpris kaugele, me oleks vihmaga isegi edasi teinud tööd. Ega vihm meid ei murra. Töö võib veel murda, aga mitte vihm. Kuigi ega eriti mõnus ei olnud, kui püksid jalgade vastu liibusid ja tossud libisesid puuokste all.

Täna olid tantsutunnid olnud sellel ajal, kui mina magasin. Mekk ütles, et need on lihtsad ja küll ma need järgi õpin. No me peame ju ikka stiilsed ja ühesugused olema 7. augusti diskol, Marioni sünnipäeva trallil.

Täna saime ka ennast pesta. Oo, õnnistus!

Nädalavahetusel läheme kanuumatkale, jee!

Okei, ma peaks nüüd tegelikult magama ära minema. Eks näeb. Võib-olla lähen ka.

Adjöö,

Teie R.

No comments: